Social media marketing stagiair(e)


Social Monsters is een jong en hard groeiende organisatie dat is gespecialiseerd in resultaatgerichte social media marketing. Samen met onze zusterbedrijven Blauwe Monsters en Bloggerslijst werken er bijna 50 man voor onze klanten. Vanwege onze groei zijn wij op zoek naar versterking met veel affiniteit op het gebied van communicatie en social media.  Vind jij het belangrijk om je continu te blijven ontwikkelen? Ben je zelfstandig en ondernemend en wil je het verschil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Actief en zelfstandig meewerken in het bedrijf is daarbij wel een must. Daar staat tegenover dat je wel begeleiding krijgt van ervaren begeleiders op het gebied van stageopdrachten. Ten slotte kom je terecht in een team met gezellige collega’s en een goede ‘work hard, play hard’ balans.

Wat doe je als Social Monster? Tijdens je stage werk je mee binnen ons team van social marketeers. Je zal je bezighouden met campagnes, het maken van content voor onze klanten en het onderhouden van de verschillende social media accounts van Social Monsters. Alle facetten van social media marketing (maar in overleg ook SEA & SEO) zullen aan bod komen. Uiteraard onderzoek je ook nieuwe mogelijkheden in de altijd veranderende wereld van social media

Wat doet Social Monsters voor jou?


  • Je krijgt de verantwoordelijkheid over je eigen klanten

  • Leer hoe je succesvolle advertentiecampagnes opzet en bedrijfsaccounts laat groeien

  • Leer naast social media ook de basis van SEO en SEA en wordt een T-shape marketeer

  • Onze ervaren bedrijfscoaches begeleiden je bij jouw taken. We gaan graag met nieuwe ideeën aan de slag

  • Samenwerken met jonge ambitieuze professionals

  • Gezellige collega’s waarmee je elke vrijdag middag gaat borrelen

  • Een mooie stagevergoeding

  • Tijd en ruimte om aan je stageopdrachten te werken

Solliciteer hier!


Enthousiast geworden? Vul hieronder ons sollicitatieformulier in of bel direct met Michiel Ummels op 06-16944416. Voor vragen over de stageplek kun je contact opnemen via michiel.ummels@socialmonsters.nl.

 
  • Enthousiast geworden? Vul hieronder ons sollicitatieformulier in of bel direct met Michiel Ummels op 06-16944416. Voor vragen over de stageplek kun je contact opnemen via michiel.ummels@socialmonsters.nl.