Image

VRAAG EEN GRATIS SOCIAL MEDIA SCAN AAN

  Tips blijven ontvangen?

  VRAAG EEN GRATIS SOCIAL MEDIA SCAN AAN

   Tips blijven ontvangen?

   VRAAG EEN GRATIS SOCIAL MEDIA SCAN AAN

    Tips blijven ontvangen?

    HOE GOED PRESTEERT JOUW BEDRIJF OP SOCIAL MEDIA?

    Voldoet het bedrijfsprofiel wel aan alle eisen van vandaag? Kom erachter met onze gratis social media scan. Welkom bij Social Monsters! Wij zijn jouw social media bureau dat persoonlijk, transparant en resultaatgericht te werk gaat.
    Bijna elk bedrijf is tegenwoordig actief op social media. En zet verschillende kanalen in om maximaal resultaat te halen uit deze prachtige online omgeving. En wij geven ze groot gelijk, want social media is een mooie plek in om contact te komen met jouw klant. Echter krijgen wij vaak te horen dat veel bedrijven moeite hebben met het managen van hun social media. En dat is te begrijpen met de constante ontwikkeling die zich in deze wereld plaatsvindt. Daarnaast weten veel bedrijven niet waar ze mee bezig zijn en vinden ze social media maar “eng”. Om jullie een handje te helpen hebben wij een social media scan opgesteld die jouw bedrijf toetst aan verschillende beoordelingscriteria die vandaag de dag van belang zijn.

    Onze scan geeft je duidelijke inzichten in de huidige prestaties van jouw social media profielen. Wij geven je daarbij feedback om jouw prestaties op social media te kunnen verbeteren. En dat allemaal in een persoonlijk rapport!

    Benieuwd naar de resultaten van jouw bedrijf? Vul het formulier in en kom erachter hoe jouw bedrijf erop social media voorstaat!
    Wil je liever de resultaten aan de telefoon bespreken, dan kan dat uiteraard ook.