Marktplaats: verkoop producten uit je webshop!

Michiel UmmelsSocial media blog

Marktplaats

Iedereen in Nederland heeft wel een keer wat via Marktplaats gekocht of verkocht. Zij staan dan ook wel bekend als de grootste in het verkopen van tweedehands producten. Maar naast tweedehands producten bevinden zich er ook talloze webshops op deze marketplace die nieuwe producten aanbieden. Zij zijn dan ook langzaam veranderd naar een website waarop je zowel tweedehands producten als nieuwe producten kan aanbieden. Met ruim 8 miljoen unieke bezoekers per maand is de marketplace veranderd in een platform waarop webshops omzet binnenhalen! Maar hoe zit het met jouw webshop? Ben jij al actief op Marktplaats of ander platform zoals bol.com? Wil je graag jouw webshop integreren met marketplaces? Producten op Marktplaats verkopen is dé kans voor jouw webshop.

Marktplaats is niet meer wat het was

We kennen Marktplaats allemaal als een platform waar je 2e hands producten kunt kopen, maar dat is het al lang niet meer. Tegenwoordig zoekt meer dan 40 procent van de bezoekers naar nieuwe producten. Er zijn ruim 8 miljoen bezoekers per maand en 2 miljoen bezoekers per dag.

Voordelen Marktplaats

1. Eigen verkoperspagina

Ontvang een aantrekkelijke verkoperspagina om je bedrijf te onderscheiden.

2. Gratis websitelink

Stuur extra verkeer naar je website met een gratis websitelink. Op deze manier trek je meer bezoekers naar je website / webshop.

3. Betaal per klik

Bereik koopgerichte bezoekers op het juiste moment. Je betaalt alleen per klik. Zonder verkoop geen kosten.

Adverteren binnen marktplaats

Promoot je webshop met Marktplaats Admarkt op 2 manieren: handmatig en automatisch. Admarkt biedt de mogelijkheden om geautomatiseerd te adverteren via een feed- of API-koppeling en je advertenties te plaatsen. Je kan jouw Marktplaats Admarkt campagne ook laten beheren door Social Monsters. Wij beheren niet alleen jouw budget en campagnes beheert, maar je we voorzien jou ook van rapportages en adviezen. Zo kan jij je volledig richten op het inkopen van uw producten, de facturatie en administratie, personeel en wat er nog meer komt kijken bij het managen van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voordelen Admarkt

1. Jij staat op één

Je advertentie altijd bovenaan de resultatenpagina

2. Kostenefficiënt 

Betaal alleen als er op jouw advertentie geklikt wordt

3. Doelgericht

Bereik koopgerichte klanten op het juiste moment