E-commerce live 2019

Michiel UmmelsSocial media blog

Emerce live 2019

Highlights Emerce E-commerce Live! 2019

Tijdens Emerce E-commerce live delen de meest innovatieve bedrijven, merken en experts uit binnen- en buitenland de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van online marketingstrategie  en e-commerce. Er waren veel sprekers aanwezig en een paar vielen ons op.  

Huub Vermeulen van Bol.com

Als algemeen directeur van Bol.com vertelde Huub Vermeulen hoe Bol van een winkel naar een platform voor ondernemers is gegaan. Een transformatie dat niet altijd even soepel is verlopen en hieruit hebben zij wijze lessen geleerd. Een van de tips die hij anderen wil meegeven is dat je je eerst moet focussen op één markt en pas wanneer dat zijn vruchten afwerpt, je gaan richten op andere markten. Zo houd je overzicht. Vermeulen was één van de beste sprekers die dag, vooral door de rust en expertise die hij uitstraalde.

Jurjen Jongejan van ISM eCompany

Jurjen Jongejan staat bekend als een inspiratie machine en dat liet hij zeker blijken tijdens zijn stage moment. Jongejan had het tijdens zijn presentatie over conversie optimalisatie en legde hierbij heel praktisch uit met voorbeelden welke route je bewandelt naar conversie optimalisatie. Jurjen legde alles in stapjes uit en haalde telkens voorbeelden erbij om alles wat hij zei te verduidelijken. 

Panel met Henk Smit, Geert-Jan Smits en Benjamin Derksen

De stevige opmars van marktplaatsen gaat gepaard met verhalen over grote kansen én felle kritiek. Duidelijk is in ieder geval dat je er als e-commerce speler niet om heen kan. Maar wat heb je er nu eigenlijk aan als multichannel retailer? Onder leiding van Geert-Jan Smits ( Flinders) gaan Henk Smit (Smittuinmeubelen.nl), Benjamin Derksen (Frank) en Bernd Damme ( Essenza Home) de discussie aan.

Alle sprekers waren top en gaven veel informatie weg over hun strategie. Het was een pittige discussies tussen de heren waar alle voordelen en kritiekpunten van de snelgroeiende marketplaces werden belicht . 

Emerce Live was een top middag waar we met de hele team naar toe zijn gegaan  om inspiratie op te doen en dat is aardig gelukt.

 

Wil jij meer informatie ontvangen over  events? 

Volg dan onze bedrijfspagina of neem hier contact met ons op.

Ben jij meer geïnteresseerd  in andere social media kanalen? Lees dan hier een blog over Instagram of Facebook.