7 tips en 8 links om het maximale te halen uit DMEXCO 2019

Michiel UmmelsFacebook, Instagram, LinkedIn, Social media blog

DMEXCO

Volgende week woensdag is het zo ver. Het is tijd voor DMEXCO 2019. Ben jij geïnteresseerd in digitale business, marketing en innovatie? Dan is dit jouw kans om erbij te zijn. Kom op 11 en 12 september naar het grootste marketing evenement van het jaar in Keulen, Duitsland.

Wat is DMEXCO?

DMEXCO staat voor Digital Marketing Expo & Conference. Het is een beurs waar mensen over de hele wereld vandaan komen om zich bezig te houden met seminars, debatten en exposities waarbij alles gaat om de toekomst van digitale economie. Het is de perfecte plek om connecties te maken, klanten te werven en natuurlijk van alles te leren.

De 7 tips (en 8 links) die jij nodig hebt als je er het maximale uit wil halen

  1. Boek je reis en verblijf op tijd. Hoe later, hoe voller en hoe duurder. Als je geen verblijfplaats kunt vinden in Keulen, liggen Düsseldorf en Bonn ook op een goede afstand.
  2. Denk na over wie jij wil spreken/met wie jij in contact wil komen. Onderzoek je doelwit. Bedenk welke onderwerpen jij wil aankaarten en welke vragen je eventueel wil stellen. Plan zeker een uur in om alle exposanten en sprekers vooraf te checken.
  3. Boek je afspraak vooraf. Houd er rekening mee dat de exposanten volle agenda’s hebben. Stel deze afspraak dan het liefst een week van tevoren vast.
  4. Neem een powerbank mee. Erg onhandig als je contacten moet maken en aantekeningen wil maken precies als je telefoon leeg is. Zorg er dus voor dat deze altijd genoeg batterij heeft.
  5. Drink voldoende. Er worden ook drankjes verkocht op het evenement, maar door het vele gepraat kun je het beste een flesje water bij je hebben.
  6. Ga langs bij de feesten. Op de eerste dag is om 16:00 de borrel van Improve Digital. Bezoek ook zeker het officiële of het onofficiële feest. Deze wil je zeker niet missen.
  7. Houd genoeg tijd over. Naast de vele vergadering is er ook nog genoeg te zien. Neem deel aan de conferenties. Er komen internationale grote sprekers die hun kennis zullen delen met je. Mooie kans om er wat van op te steken.

Kom je ook? Laat even weten via het Facebook event en download de DMEXCO app. Wil jij er graag bij zijn, maar heb je nog geen ticket? Wees snel en boek nu!

Vind hier meer informatie over DMEXCO 2019 die je nodig hebt. Heb je vragen of ben je er ook? Laat hieronder dan even een comment achter en ik zie je daar.