6 tips ter voorbereiding WebWinkel Vakdagen 2020

Michiel UmmelsSocial media blog

WebWinkel Vakdagen 2020

Op 29 & 30 januari is het weer tijd voor het jaarlijkse #1 e-commerce event van de Benelux: WebWinkel Vakdagen 2020. In de Jaarbeurs Utrecht laten wel 280 exposanten zich van hun beste kant zien. Gedurende de hele dag kunnen bezoekers kiezen uit 200 lezingen om bij te wonen. De exposanten pakken de kans om op te vallen, een breder publiek te bereiken en bedrijven uit te nodigen voor een afspraak door het delen van kennis over e-commerce.

Geïnteresseerd in een marketingtechnieken? Bezoek de lezing van onze zusteronderneming Blauwe Monsters. Ook het hele team van Social Monsters is aanwezig om met jou een praatje te maken over jouw bedrijf. Wil je samen even sparren over optimaal resultaat halen uit social media? Maak een afspraak met mij voor op de WebWinkel Vakdagen 2020 of een andere keer als je er niet bij kan zijn. Of maak kans op een gratis social media scan en consultancy uren.

Maximaal resultaat voor de WebWinkel Vakdagen 2020

Tip 1: Deel jouw aanwezigheid. Laat duidelijk weten aan de geïnteresseerden dat jij ook te spreken bent op het event. Plaats een banner op je website, maak een landingspagina, zet een bericht in je e-mailhandtekening en plaats berichten en advertenties op social media. Als men niet weet van je aanwezigheid op WebWinkel Vakdagen 2020 zullen ze ook geen bericht sturen om een afspraak te maken.

Tip 2: Denk na wie jij wil spreken. Het event heeft een druk programma, dus zorg ervoor dat je van tevoren bedenkt wie jij wil spreken en welke lezing jij wil bezoeken. Schroom niet en zoek contact via LinkedIn of een ander kanaal.

Tip 3: Neem een powerbank mee. Je zal je telefoon veel moeten gebruiken als je contacten wil leggen of aantekeningen wil maken. Zonde als je telefoon dan leeg is. Zorg dat deze de hele dag voldoende batterij heeft en je zo geen kansen misloopt.

Tip 4: Houd een flesje water bij de hand. Op het event zijn genoeg drankjes te koop, maar tijdens het vele gepraat kan een flesje water best handig zijn!

Tip 5: Bezoek genoeg stands. Dit is het moment om contacten te leggen met je mede-exposanten, dus laat weten wie jij bent en wat jij kan. Maak een praatje en wissel kennis uit. Dit is de ideale gelegenheid om connecties te leggen en onderhouden.

Tip 6: Stuur een bedankje. Als het event voorbij is, wil je niet dat een mogelijke zakenpartner je vergeet. Laat via een berichtje of een belletje even weten wat je ervan vond en wat je voor hem/haar kan betekenen.

Ben jij al klaar voor de WebWinkel Vakdagen? Onthoud deze tips voor de laatste voorbereidingen en wie weet tot dan! Wil jij ook aanwezig zijn op deze vakbeurs net als 13.000 anderen? Meld je hier gratis aan als bezoeker.