XING
ADVERTEREN


XING ADVERTEREN

Wil jij de Duitse markt veroveren? Xing, een Duits, sociaal netwerk voor zakelijke relaties, maakt dit mogelijk voor jou. Via LinkedIn kun je veel Duitse bedrijven uit jouw industrie niet bereiken, omdat zij vooral te vinden zijn op Xing. Daarom is dit platform geschikt. Sinds kort adverteert Social Monsters voor klanten op dit populaire platform. Wij helpen jou met het laten zien wat jouw merk waard is. Wij beschikken over genoeg kennis over adverteren op social media en zullen jou dan helpen met het behalen van doelstellingen en successen.

WAT IS XING?

Xing is een Duits, sociaal netwerk platform waar je met zakelijke (en privé) relaties contact kan onderhouden. Kort samengevat: de Duitse versie van LinkedIn. Het is gratis te gebruiken, maar heeft ook betaalde premium functies. Zo’n 13 miljoen gebruikers, afkomstig uit meer dan 200 verschillende landen, zijn jou al voorgegaan en bevinden zich al op Xing. Op dit platform kan jij vacatures plaatsen of vinden, werkgerelateerde artikelen lezen of plaatsen, evenementen als seminars ontdekken en bedrijven met een goede reputatie in jouw omgeving of industrie vinden. Oftewel het is een kans om je netwerk uit te breiden met internationale connecties, om meer kennis te vinden over jouw branche in andere landen en op de hoogte te blijven van internationale evenementen of artikelen uit jouw industrie.

VERSCHILLENDE ADVERTENTIES OP XING

Er zijn vier verschillende manieren van adverteren op Xing:

NIEUWSBERICHT OP DE XING-HOMEPAGE

Dit is een bericht op de homepagina en is volledig gericht op de specifieke kenmerken van jouw doelgroep. Deze kan worden geplaatst binnen 48 uur.

DISPLAY-ADVERTISING (BANNERS)

Er is maar één banner beschikbaar op de pagina en dit zal dan die van jouw merk worden. Op Xing krijg je de keuze uit de verschillende formats van banners: billboard, wallpaper of een mobile content ad.

COÖPERATIE AANGAAN MET XING

Met deze advertentie soort ben je een officiële partner van Xing en dit betekent dat er sprake is van effectieve samenwerking met het Duitse netwerkplatform. Het nadeel van deze vorm is dat het 1 tot 2 maanden voorbereidingstijd nodig heeft.

HET GENEREREN VAN LEADS VIA LEADFORMULIER

Dit is een eenvoudige manier om leads te genereren voor je bedrijf. Kom eenvoudig in contact met personen die interesse hebben in je product of dienst. Het is een contactformulier dat automatisch met de gegevens van de gebruiker.

SOCIAL MONSTERS EN XING ADVERTEREN

Wij helpen klanten adverteren op de platformen: Instagram, Facebook, LinkedIn, Snapchat, Pinterest en Twitter. Bij ons kun je terecht als je nieuwe doelen wil realiseren, zoals het aanspreken van een (nieuwe) doelgroep, meer leads, traffic naar je website of merkbekendheid genereren. Social Monsters biedt jou verschillende advertentiemogelijkheden om succes te boeken.

VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG