MARKTPLAATS ALS
MARKETPLACE


MARKTPLAATS ALS MARKETPLACE

Iedereen in Nederland heeft wel een keer wat via Marktplaats gekocht of verkocht. Zij staan dan ook wel bekend als de grootste in het verkopen van tweedehands producten. Maar naast tweedehands producten bevinden zich er ook talloze webshops op deze marketplace die nieuwe producten aanbieden. Zij zijn dan ook langzaam veranderd naar een website waarop je zowel tweedehands producten als nieuwe producten kan aanbieden. Met ruim 8 miljoen unieke bezoekers per maand is de marketplace veranderd in een platform waarop webshops omzet binnenhalen! Maar hoe zit het met jouw webshop? Ben jij al actief op Marktplaats? Wil je graag jouw webshop integreren met marketplaces? Producten op Marktplaats verkopen is de kans voor jouw webshop.


ZET MARKTPLAATS IN ALS MARKETPLACE VOOR JOUW WEBSHOP

We kennen Marktplaats allemaal als een platform waar je 2e hands producten kunt kopen, maar dat is het al lang niet meer. Tegenwoordig zoekt meer dan 40 procent van de bezoekers naar nieuwe producten. Er zijn ruim 8 miljoen bezoekers per maand en 2 miljoen bezoekers per dag. 


CIJFERS MARKTPLAATS

UNIEKE BEZOEKERS

0

Marktplaats heeft ruim 8 miljoen unieke bezoekers per maand.

NIEUW

0

Maar liefst 40% van de bezoekers zoekt op Marktplaats naar nieuw.

DAGELIJKSE BEZOEKERS

0

Marktplaats ontvangt zo’n 2 miljoen dagelijkse bezoekers.

VOORDELEN MARKTPLAATS ALS MARKETPLACE


  • BETAAL PER KLIK

    Bereik koopgerichte bezoekers op het juiste moment. Je betaalt alleen per klik. Zonder verkoop geen kosten.

  • GRATIS WEBSITELINK

    Stuur extra verkeer naar je website met een gratis websitelink. Op deze manier trek je meer bezoekers naar je website / webshop.

  • EIGEN VERKOPERSPAGINA

    Ontvang een aantrekkelijke verkoperspagina om je bedrijf te onderscheiden.

WAAROM MARKETPLACES UITBESTEDEN?

De wereld blijft innoveren en nieuwe technologie komt dagelijks uit op de markt. Ook in de online wereld is een constante beweging te merken waarop leveranciers van platforms, zoals Facebook of Google telkens nieuwe mogelijkheden toevoegen. Het is voor ondernemers vaak lastig constant up-to-date te blijven met al deze nieuwe ontwikkelen. Deze tijd willen zij liever in de ontwikkeling van hun bedrijf stoppen en dat snappen wij. Door marketplaces beheer uit te besteden bespaar jij jezelf veel tijd en moeite. Laat experts voor je aan het werk gaan. Besteed marketplaces uit!

GA AAN DE SLAG MET MARKETPLACES