AMAZON
ADVERTEREN


AMAZON ADVERTEREN

Amazon is veelbesproken naam de afgelopen jaren in Nederland en dat is ook niet gek, want Amazon is een van grootste marketplaces in de online wereld. Ook onder de Nederlanders wordt Amazon als marketplace steeds interessant. Desondanks Amazon nog niet heel actief is in Nederland, zien vele ondernemers toch hun kansen bij deze marketplace. Vele ondernemers starten dan ook met het koppelen van hun webshop met Amazon. Het aanbod stijgt hierdoor met de dag en bovenaan in de zoekresultaten komen is een tijdrovende klus. Naast het toepassen van productfeed optimalisatie is adverteren via Amazon de snelste manier om nummer 1 te worden.

CIJFERS AMAZON

ONLINE BEZOEKERS

0

Alleen in de United States ontvangt Amazon alleen al 150 miljoen maandelijkse bezoekers.

POPULAIRE WEBSHOP

0

Amazon is in 2017 uitgeroepen tot populairste webshop in de United States.

DIRECTE BEZOEKERS

0

55% van de bezoekers gaat direct naar Amazon toe.

VOORDELEN AMAZON ADVERTEREN


  • INTEGREER JE WEBSHOP MET AMAZON

  • INTERNATIONALE VERKOOP

  • MILJOENEN UNIEKE MAANDELIJKSE BEZOEKERS

  • VERSCHILLENDE ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN

  • VERKOPEN ZONDER EEN WEBSITE


amazon adverteren

OPTIES AMAZON ADVERTEREN


SPONSORED PRODUCTS

Amazon groeit langzamerhand uit tot een grote zoekmachine voor vele online winkeliers. Alleen al in de U.S. trekt Amazon 150 miljoen bezoekers. Hoe breng je als webshop jouw producten onder de aandacht bij zo’n hoog aantal bezoekers. Amazon biedt verkopers de mogelijkheid producten te sponsoren, zodat deze producten bovenaan in de zoekresultaten komen te staan. Hierdoor wordt een bezoeker in zijn zoektocht direct geconfronteerd met jouw producten.


SPONSORED BRANDS

Door het hoge aantal bezoekers vormt Amazon een ideaal platform voor het vergroten van brand awareness (op internationaal niveau). Amazon biedt verkopers de mogelijkheid hun merk uit te lichten bovenaan in de pagina. Hierdoor kunnen bezoekers bij de relevante zoekresultaten direct in contact komen met jouw merk. Amazon sponsored brands biedt de mogelijkheid om als merk internationaal te groeien.


AMAZON DSP (DISPLAY)

Amazon DSP is een advertentieplatform van Amazon waarop adverteerders display en video advertenties kunnen promoten. Via dit platform kan de adverteerder exclusiever publiek onder de aandacht brengen. Een uniek kenmerk aan Amazon DSP is dat webshops die niet actief zijn Amazon ook via deze wijze kunnen adverteren. Amazon DSP is op elk apparaat mogelijk, waardoor elke gebruiker bereikt kan worden.


STORES

Binnen in een omgeving blijven winkelen zonder naar nieuwe tabbladen of apps toegezonden te worden wordt steeds belangrijker. Om als bezoeker de ideale Amazon beleving te krijgen heeft Amazon het mogelijk gemaakt voor webshops om een store in hun marketplace te maken. De store werkt in theorie hetzelfde als een webshop, maar de bezoeker hoeft Amazon hiervoor niet te verlaten. Een store valt naar eigen smaak in te richten en daarnaast te promoten via Amazon sponsored brands.

GA VOOR DE TOTAALOPLOSSING!

Amazon biedt veel mogelijkheden tot adverteren. Maar waar begin je? En welke advertentie mogelijkheden zijn van toepassing voor jouw onderneming? Dit verschilt natuurlijk compleet per ondernemer, maar daar helpen wij jou graag een handje bij. Stuur ons jouw doelstellingen op en wij komen met een plan op maat over ‘hoe’ Amazon jouw omzet kan vergroten. Wacht niet langer, maar integreer jouw onderneming samen met Social Monsters met Amazon.