MARKTPLAATS
ADVERTEREN


MET JOUW WEBSHOP MARKTPLAATS VEROVEREN?

Iedereen in Nederland heeft wel een keer wat via Marktplaats gekocht of verkocht. Marktplaats staat dan ook wel bekend als de grootste in het verkopen van tweedehands producten. Maar naast tweedehands producten bevinden zich er ook talloze webshops op Marktplaats die nieuwe producten aanbieden. Marktplaats is dan ook langzaam veranderd naar een website waarop je zowel tweedehands producten als nieuwe producten kan aanbieden. Met ruim 8 miljoen unieke bezoekers per maand is Marktplaats veranderd in een platform waarop webshops omzet binnenhalen! Maar hoe zit het met jouw webshop? Ben jij al actief op Marktplaats? Wil je graag adverteren via Marktplaats?

WAAROM ADVERTEREN VIA MARKTPLAATS?

ONLINE BEZOEKERS

0

Marktplaats heeft ruim 8 miljoen bezoekers in de maand.

POPULAIRE WEBSHOP

0

Marktplaats is in 2016 benoemd tot de populairste website voor tweedehands producten.

DIRECTE BEZOEKERS

0

85% van de bezoekers kiest Marktplaats als eerste optie voor tweedehandsspullen.

VOORDELEN ADVERTEREN VIA MARKTPLAATS


 • BETAAL PER KLIK

  Bereik koopgerichte bezoekers op het juiste moment. Je betaalt alleen per klik. Zonder verkoop geen kosten.

 • GRATIS WEBSITELINK

  Stuur extra verkeer naar je website met een gratis websitelink. Op deze manier trek je meer bezoekers naar je website / webshop.

 • EIGEN VERKOPERSPAGINA

  Ontvang een aantrekkelijke verkoperspagina om je bedrijf te onderscheiden. Wij maken deze voor je op zodat deze aanspreekt voor je doelgroep.adverteren via marktplaats

OPTIES BIJ HET ADVERTEREN

Je kunt via marktplaats zowel handmatig als automatisch adverteren. Marktplaats biedt slimme targeting mogelijkheden zodat jij je niche kunt bereiken. Wij kunnen niet alleen je niche bereiken maar ook mensen selecteren met een koopintentie om jouw kans op sales te vergroten. Wij kunnen niet alleen op marktplaats zelf adverteren maar ook zorgen dat klanten via de mail op de hoogte gehouden worden van jouw producten en aanbiedingen.

ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN MARKTPLAATS ADMARKT


 • MEDIA

  Slim en gericht adverteren met online banners.

 • ADMARKT

  Laat je advertenties zien op Marktplaats.

 • AUTOMOTIVE

  Nummer 1 autosite, gebruik jouw eigen occassion management systeem en laat jouw advertenties ook in de succesvolle mobiele apps zien!

 • DIENSTEN EN VAKMENSEN

  Plaats vacatures op Marktplaats.

 • MARKTPLAATS EXTRA

  Wordt extra zichtbaar en onderscheidend. Presenteer je bedrijf met jouw eigen verkoperspagina.

 • AANBIEDINGEN

  Sta vol in de spotlight met jouw product of dienst via dagelijkse mailing naar 850.000 ontvangers.

GA VOOR DE TOTAALOPLOSSING!

Marktplaats biedt veel mogelijkheden tot adverteren. Maar waar begin je? En welke advertentie mogelijkheden zijn van toepassing voor jouw onderneming? Dit verschilt natuurlijk compleet per ondernemer, maar daar helpen wij jou graag een handje bij. Stuur ons jouw doelstellingen op en wij komen met een plan op maat over ‘hoe’ Marktplaats jouw omzet kan vergroten. Wacht niet langer, maar integreer jouw onderneming samen met Social Monsters met Marktplaats.