OVER ONS


PERSOONLIJK

Ongeacht waar jij als klant opzoek naar bent, kunnen wij samen jouw online doelstelling realiseren. Met effectieve methodes en uitgewerkte online strategieën, die rekening houden met marktbewegingen, groeit jouw onderneming online met de dag. Online groeien gebeurt niet vanzelf. Dit is een tijdrovend proces wat continue aandacht vereist. De snelgroeiende e-commerce wereld vergt veel ondernemingen tijd en energie om aan de slag te gaan met trends en technologische ontwikkelingen. Veel ondernemers weten hierdoor niet goed hoe zij zichzelf in de online wereld moeten positioneren. En vanwege deze reden zijn wij aan de slag gegaan met het ondersteunen van ondernemers bij hun online positionering.

GEDURFD

Bij ons staat persoonlijk contact heel centraal. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten gekoppeld worden aan een persoonlijke social media consultant of marketplaces specialist. Daarnaast komen wij graag langs voor een bespreking of adviesgesprek. Wij zijn zeer transparant in wat wij voor onze klanten doen, de resultaten die wij voor onze klanten behalen en welke uren wij daadwerkelijk factureren. Bij ons sta je nooit voor verassingen, want daar houden wij zelf ook niet van.

TRANSPARANT

Omdat steeds meer mensen behoefte hebben aan transparantie, bieden wij dat ook. Wij stellen in overleg een duidelijk contract op. Hier zullen wij de diensten en kosten uitgebreid bespreken, zodat je een goed beeld kunt krijgen van ons vermogen en kom je erachter wat wij voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.

RESULTAATGERICHT

 • Bij ons staat persoonlijk contact heel centraal. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten gekoppeld worden aan een persoonlijke social media consultant of marketplaces specialist. Daarnaast komen wij graag langs voor een bespreking of een adviesgesprek.
 • Eerlijkheid beloond. Daarom werken wij op een transparante basis. Wij zijn zeer transparant in wat wij voor onze klanten doen, de resultaten die wij voor onze klanten behalen en welke uren wij daadwerkelijk factureren. Bij ons sta je nooit voor verassingen, want daar houden wij zelf ook niet van.
 • Resultaat staat altijd op nummer 1. Wij werken volledig resultaatgericht. Doordat wij ons continue focussen op onze projecten met behulp van onze geavanceerde software en hyperoptimalisatie streven wij altijd naar het behalen van optimaal resultaat.
 • De AVG wet zorgt voor vele ophef in de online wereld, maar wij ondersteunen jou in het proces om de data zorgvuldig te verzamelen en veilig te gebruiken. Wij gaan voor de volledige bescherming van jouw merk en doelgroep. Daarnaast helpen wij jou ook bij het sluiten van een gebruikersovereenkomsten met andere organisaties.

Nieuwsgierig geworden naar Social Monsters? Laten we eens beginnen met een adviesrapport over jouw social media kanalen. Vraag hier gratis onze social media scan aan!

ONS TEAM

Social Monsters heeft een team vol met harde werkers en specialisten. Wanneer deze krachten gebundeld worden is geen vraagstuk ons te veel. Contact opnemen kan via de website of via LinkedIn.

Michiel Ummels

Eigenaar

Stuur mij een LinkedIn bericht

Bram de Lange

Social lead consultant

Stuur mij een LinkedIn bericht

Hugo Zuiderbaan

Social media consultant

Stuur mij een LinkedIn bericht

NEEM CONTACT MET ONS OP

  BEREIK ONS DIRECT

  • 020 - 21 01 171

   Bellen maakt alles makkelijker!

  • info@socialmonsters.nl

   Geef het een leuk onderwerp, dan zien wij het sneller!